Logó és arculattervezés

Ahhoz, hogy sikeres legyen egy vállalkozás, elengedhetetlen a megjelenés. Kell egy egyedi forma és színvilág, hogy megjegyezzenek. Tervezünk neked egy modern logót, hogy kitűnhess a tömegből. Sőt, akár a teljes arculat megtervezése mellett le is gyártjuk Neked!

25.000 Ft-tól

Grafikai tervezés

Ha már kész az arculat ideje, hogy mindenki lássa. Szórólapok, dekorációs anyagok tervezését, legyártását is megvalósítjuk! Kirakatod, autód dekorálását is megoldjuk, hogy mindenki tudjon céged létezéséről!

20.000 Ft-tól

Weboldal készítés

Ha valamire szükségünk van, egyből írjuk a keresőbe. Egy weboldal elengedhetetlen, hogy megismerjék vállalkozásod. A mai telefon bőségben mi ezt reszponzívan készítjük el neked, ahol akár termékeidet is értékesítheted!

99.000 Ft-tól

Telefon alkalmazás fejlesztés

Ha weboldalad szeretnéd app-ként látni, mi megcsináljuk! De akkor is keress bátran, ha nulláról szeretnél egy alkalmazást, akár saját felhasználásra, akár ügyfeleid életének megkönnyítése érdekében.

55.000 Ft-tól

Közösségi média menedzsment

Facebook, Instagram, Twitter. Ezeket használjuk nap, mint nap. Ezért nagyon fontos vállalkozásod számára, hogy legalább heti rendszerességgel használd közösségi oldalad. Ha nincs erre időd bízd ránk!

Digitális étlap készítés

Miért éri meg a digitális étlap? Modernebb, igényesebb átláthatóbb, online bármikor szerkeszthető. Sőt, a rendszer akár képes lehet rendelések feldolgozására, és visszajelzések, vélemények fogadására!

120.000 Ft-tól

Van egy projekted számunkra?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!